Tepecik İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Toplumdaki her bireyin eğitim öğretim imkânlarından eşit şartlarda faydalandığı, bilgi, beceri, özgüven ve sorumluluğu yüksek, girişimci, yenilikçi, temel değerlerini ve milli kültürünü özümsemiş, çağın koşullarına hızla uyum sağlayabilen demokratik, çağdaş, mutlu bireyler yetiştirebilmek için gerekli ortamları sağlamak.

Başarılar:

Saatler: 08:30-14.00
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz ilk olarak 1971 yılında açılmıştır. Okulumuzun 1 lojmanı bir de deposu bulunmaktadır fakat eski olduğu için öğretmenler tarafından kullanılmamaktadır. 4 derslik ve 3 sınıf öğretmeni ile beraber 60 öğrenci bulunmaktadır. Öğrencilerimizin büyük çoğunluğunu Tepecik köyünden gelen öğrenciler oluşturmaktadır. Bunun dışında Eymir, Dereli ve Koyunlu köylerinden öğrencilerimiz taşımalı olarak eğitim görmektedirler

Telefon - 0 (534) 012 18 62 Okul Müdürü Zeynep DİNLER

WEB - https://tepecikilk.meb.k12.tr

Adres - Tepecik Köyü Gercüş/BATMAN

Adres - Tepecik Köyü Gercüş/BATMAN

Ulaşım Öğretmenler Kayapınar Beldesinden kendi imkanlarıyla ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine uzaklık 90 km İlçe merkezine uzaklık 30km